Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан, макарон және кондитер өнімдерін өндіру бойынша кәсіпорындардың жұмысын ұйымдастыру
-
Модульдегі пән нан, макарон және кондитер өнімдерін өндіру бойынша кәсіпорындардың жұмысын ұйымдастыру туралы түсінік береді. Өнімнің осы түрлерін өндірудің негізгі бағыттары туралы білімді қалыптастырады. Өңдеуші өнеркәсіп кәсіпорындарының жіктелуі мен сипаттамалары туралы идея қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B07202 Өсімдік шикізатынан жасалған өнімдерді өңдеу және өндіру технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2