Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Печенье, вафли, кекстер және пряникті өнімдерді өндіру технологиясы
-
Модульдің пәні түрлі печеньелер, вафлидер, ашытқылар және гамбела өнімдерін дайындаудың технологиялық процесін дұрыс ұйымдастыруда білім мен дағдыларды қалыптастыруға көмектеседі. Пәнде кондитерлік шикізатты өндіруге дайындаудың барлық кезеңдері, жартылай фабрикаттардың дайындалу технологиялық процесі, әртүрлі қоспалар, сироптар, сұйысқылар, кремдер, әр түрлі қамырды дайындау технологиялық процесі қарастырылған.
-
Образовательная программа 6B07202 Өсімдік шикізатынан жасалған өнімдерді өңдеу және өндіру технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1