Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлiк өнімдерінің тауартануы
-
Модульдің пәні азық-түлік өнімдерінің сапасын, азық-түлік өнімдерінің құрамын, азық-түлік өнімдерінің сақталу режимін, жіктелуін кешенді бағалауды береді; азық-түлік өнімдерін өндіру бойынша кәсіпорындарда өндірісті ұйымдастыруды қисынды және дәйекті негіздеуді, өндіріс технологиясының ерекшеліктерін; ассортиментін, тауартану сипаттамасын, көкөністе��дің, саңырауқұлақтардың, жармалардың, бұршақ, макарон өнімдерінің, ұнның, сүт және май өнімдерінің, жұмыртқаның, сүзбенің, нан-тоқаш, ұн және кондитерлік өнімдердің сапасына қойылатын талаптарды білу
-
Образовательная программа 6B07202 Өсімдік шикізатынан жасалған өнімдерді өңдеу және өндіру технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1