Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Макарон өндірісінің технологиясы
-
Модульдегі пән макарон өнімдерін өндіру технологиясының ерекшеліктері туралы, өнімдердің ассортименті туралы білімді қалыптастыру, шикізаттың қасиеттері, дайын өнімге қойылатын нормативтік талаптар, технологиялық нұсқаулар. Шикізатты дайындаудың технологиялық кезеңдері, паста қамырын илеу және пісіру, макаронның алдын-ала және соңғы құрғауы туралы білімді қалыптастыруға ықпал етеді.
-
Образовательная программа 6B07202 Өсімдік шикізатынан жасалған өнімдерді өңдеу және өндіру технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1