Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан пісіру кәсіпорындарында технохимиялық бақылау
-
Модулдың пәні нан және нан-тоқаш өнімдерін өндіру бойынша кәсіпорындарда техника-химиялық бақылау дағдыларын дамытуға, ғылыми және ғылыми-зерттеу мәселелерін шешуде жергілікті және жаһандық ауқымда нан өнімдерінің технологиясы бойынша жұмыс істеу дағдыларын қалыптастыруға ықпал етеді.
-
Образовательная программа 6B07202 Өсімдік шикізатынан жасалған өнімдерді өңдеу және өндіру технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2