Макарон өндірісінің жабдықтары

  • Модульдің пәні макарон өнімдерін өндірудің негізгі және қосалқы құралдарының жіктелуін, мақсатын, дизайны мен принциптерін түсіндіреді, қайта өңдеу кәсіпорындарының жабдықтарын қауіпсіз пайдалану ережелерін, оңтайлы жабдықты таңдау өлшемдерін біледі. Бұл жабдықтың негізгі техникалық және экономикалық сипаттамалары туралы білімді қалыптастыруға, заманауи жабдықтарды қолдану арқылы тұтыну нормаларын және өндірістік шығындарды азайтуға ықпал етеді.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top