Инновациялық технологиялар және тиімді тамақтану

  • «Инновациялық технологиялар және тиімді тамақтану» пәні адамның тамақтануы, тағам өнімдері және олардың химиялық құрамы туралы ғылымның негіздерін меңгеруге, кейбір тағамдық компоненттердің адам ағзасы үшін маңызын, негізгі және қосалқы қасиеттерін, тамақ өндірісінде қолданылатын құрамдас бөліктер, тамақтың технологиялық процестері мен өңдеу өнеркәсібінің ғылыми негіздері, тамақ өндірісінің негізгі және қосымша шикізаттары түсінуге мүмкіндік береді.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top