Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі мен тағамдық құндылығына қойылатын гигиеналық талаптар
-
«Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі мен тағамдық құндылығына қойылатын гигиеналық талаптар» пәні жануар және өсімдік шикізатынан алынатын тамақ өнімдеріне нормативтік-техникалық құжаттамаға қойылатын талаптарды меңгеруге және тағамдық шикізат пен тағам өнімдерінің ксенобиотиктермен ластануын анықтауға мүмкіндік береді. химиялық және биологиялық шығу тегі, өсімдік және өсімдік шикізатынан алынатын тағам өнімдеріне микробиологиялық сараптама жүргізу. Қоғамдық тамақтану орындарының санитарлық нормалары мен ережелерінің сақталуын тексеру.
-
Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1