Тамақтандыру кәсіпорындарын басқару

  • Осы курс аясында студенттер аспаздық өнімдер өндірісін ұйымдастырудың заманауи, прогрессивті әдістері мен нысандары, тамақтану кәсіпорындарының әртүрлі типтеріндегі тұтынушыларға қызмет көрсету саласында құзыретті болады. Сондай-ақ тамақтану кәсіпорындарында өндірістік және еңбек үдерістерін ұйымдастырудың тұжырымдамалық негіздерін, тұтынушылардың әртүрлі континенттеріне қызмет көрсетудің заманауи әдістері мен нысандарын және тамақтандыру кәсіпорнының қызметін жақсарту үшін жаңа ақпаратты іздеуді, таңдауды және пайдалануды жүзеге асыруды талдайды.
  • Образовательная программа 6B11101 Туризм
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 5
Top