Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
6B07202 Тағамдық химия және технология (НКУ) в әл-Фараби атындағы Қазақ Ұлттық университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Тамақ өнімдерін өңдеу, бақылау, талдаумен байланысты тамақ өндірісінің өнеркасіптеріне және шағын/орта бизнес өндірістері үшін екі серіктес университеттердің базаларында (әл-Фараби атындағы ҚазҰУ, Қазақстан және Торуньдағы Николай Коперникус университеті, Польша) бакалаврларды сапалық дайындау. Бағдарлама келесі дағдыларға ие мамандарды қалыптастыруға бағытталған: - техникалық және жаратылыстану ғылымдары саласындағы іргелі білім; - тамақ өнімдерінің химиясы мен технологиясы, оларды дайындау және талдау, сақтау және орау саласындағы дағдылар; - тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін бақылау және бірге алып жүру үшін қажетті құзыреттер; - әлеуметтік, кәсіби, өндірістік, коммерциялық ортада өзара іс-қимыл жасау дағдылары.
-
Академиялық дәреже Бакалавриат
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
-
Оқу мерзімі 4 года
-
Кредиттер көлемі 240
-
Білім беру бағдарламаларының тобы B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
-
ҰБТ-дағы пәндер Химия және Биология
-
Білім беру саласы 6B07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 6B072 Өндірістік және өңдеу салалары
Ұқсас БББ
6B07202 Азық-түлік қауіпсіздігі
Манаш Қозыбаев атындағы Солтүстік Қазақстан университеті
6B07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (тағам саласы бойынша)
Алматы технологиялық университеті (АТУ)
6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті
6B07202 Азық – түлік өнімдерінің технологиясы
Инновациялық Еуразия университеті