6B07202 Тағамдық химия және технология (НКУ) в Әл-Фараби атындағы Қазақ ұлттық университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Тамақ өнімдерін өңдеу, бақылау, талдаумен байланысты тамақ өндірісінің өнеркасіптеріне және шағын/орта бизнес өндірістері үшін екі серіктес университеттердің базаларында (әл-Фараби атындағы ҚазҰУ, Қазақстан және Торуньдағы Николай Коперникус университеті, Польша) бакалаврларды сапалық дайындау. Бағдарлама келесі дағдыларға ие мамандарды қалыптастыруға бағытталған: - техникалық және жаратылыстану ғылымдары саласындағы іргелі білім; - тамақ өнімдерінің химиясы мен технологиясы, оларды дайындау және талдау, сақтау және орау саласындағы дағдылар; - тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін бақылау және бірге алып жүру үшін қажетті құзыреттер; - әлеуметтік, кәсіби, өндірістік, коммерциялық ортада өзара іс-қимыл жасау дағдылары.
-
Академиялық дәреже Бакалавриат
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
-
Оқу мерзімі 4 года
-
Кредиттер көлемі 240
-
Білім беру бағдарламаларының тобы B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
-
ҰБТ-дағы пәндер Химия және Биология
-
Білім беру саласы 6B07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 6B072 Өндірістік және өңдеу салалары
6B07202 Қайта өңдеу өңдірісінің технологиясы
БакалавриатҚазақстан инженерлік-технологиялық университеті
БББТ: B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
Жаңа білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша6B07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (салалар бойынша)
БакалавриатБатыс Қазақстан инновациялық-технологиялық университеті
БББТ: B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
Жаңа білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша6B07202 Өсімдік шикізатынан жасалған өнімдерді өңдеу және өндіру технологиясы
БакалавриатӨ.Сұлтанғазин атындағы педагогикалық институты (А.Байтұрсынов атындағы Қостанай өңірлік университеті)
БББТ: B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
Жаңа білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша6B07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
БакалавриатАлматы технологиялық университеті (АТУ)
БББТ: B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
Жаңа білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша, Ағылшын тілі6B07202 Азық – түлік өнімдерінің технологиясы
БакалавриатИнновациялық Еуразия университеті
БББТ: B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
Жаңа білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
БакалавриатСемей қаласының Шәкәрім атындағы университеті
БББТ: B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
Жаңа білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша6B07202 Азық-түлік қауіпсіздігі
БакалавриатМанаш Қозыбаев атындағы Солтүстік Қазақстан мемлекеттік университеті
БББТ: B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
Жаңа білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша, Ағылшын тілі