Білім беру бағдарламасы өзекті емес

6B07202 Тағамдық химия және технология (НКУ) в әл-Фараби атындағы Қазақ Ұлттық университеті

  • Білім беру бағдарламасының мақсаты Тамақ өнімдерін өңдеу, бақылау, талдаумен байланысты тамақ өндірісінің өнеркасіптеріне және шағын/орта бизнес өндірістері үшін екі серіктес университеттердің базаларында (әл-Фараби атындағы ҚазҰУ, Қазақстан және Торуньдағы Николай Коперникус университеті, Польша) бакалаврларды сапалық дайындау. Бағдарлама келесі дағдыларға ие мамандарды қалыптастыруға бағытталған: - техникалық және жаратылыстану ғылымдары саласындағы іргелі білім; - тамақ өнімдерінің химиясы мен технологиясы, оларды дайындау және талдау, сақтау және орау саласындағы дағдылар; - тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін бақылау және бірге алып жүру үшін қажетті құзыреттер; - әлеуметтік, кәсіби, өндірістік, коммерциялық ортада өзара іс-қимыл жасау дағдылары.
  • Академиялық дәреже Бакалавриат
  • Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
  • Оқу мерзімі 4 года
  • Кредиттер көлемі 240
  • Білім беру бағдарламаларының тобы B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
  • ҰБТ-дағы пәндер Химия және Биология
Top