Өндірістік биотехнологиядағы микробиологиялық негіздері

  • Пән микроорганизмдерді культивациялау әдістерін, микробиологиялық өндіріске арналған шикізат пен технологиялық жабдықтың түрлерін, технологиялық процестің кезеңдерін, микроорганизмдерді культивациялаудың оңтайлы жағдайларын, микроорганизмдердің өсуі мен көбеюін, микробтық биомассаны алуды, мелассадан ашытқы, сүт қышқылы бактерияларының ашытқысын, пропион қышқылы бактерияларын алуды, липидтерді, полисахаридтерді, этил спиртін және органикалық еріткіштерді, вакциналарды, бактериялық еріткіштерді алу технологиясын зерделейді. тыңайтқыштар, бактериялық өсімдіктерді қорғау құралдары.
  • Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top