8D07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы в С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Білім беру бағдарламасының мақсаты азық-түлік өнімдерін өндіру технологияларын жасау саласында теориялық және тәжірибелік дағдыларға ие, өз бетінше ғылыми зерттеулер жүргізуге қабілетті, зерттеу қызметінде жаңа идеяларды генерациялайтын және тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында заманауи технологияларды енгізетін жоғары білікті ғылыми-педагогикалық кадрларды даярлау болып табылады.
-
Академиялық дәреже Докторантура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
-
Оқу мерзімі 3 года
-
Кредиттер көлемі 180
-
Білім беру бағдарламаларының тобы D111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 8D07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 8D072 Өндірістік және өңдеу салалары
8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
ДокторантураАлматы технологиялық университеті (АТУ)
БББТ: D111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
ДокторантураСемей қаласының Шәкәрім атындағы университеті
БББТ: D111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша