Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы в Сәкен Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Білім беру бағдарламасының мақсаты қазіргі еңбек нарығының талаптарына сәйкес тағам және қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы саласында теориялық, практикалық және басқару дағдыларын меңгерген инновациялық-бағытталған, бәсекеге қабілетті мамандарды сапалы дайындауды қамтамасыз ету болып табылады.
-
Академиялық дәреже Бакалавриат
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
-
Оқу мерзімі 4 года
-
Кредиттер көлемі 240
-
Білім беру бағдарламаларының тобы B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
-
ҰБТ-дағы пәндер Химия және Биология
-
Білім беру саласы 6B07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 6B072 Өндірістік және өңдеу салалары
Профессии
Ұқсас БББ
6B07201 Азық түлік өңімдерінің технологиясы
Халықаралық инженерлік-технологиялық университеті (ХИТУ)
6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Манаш Қозыбаев атындағы Солтүстік Қазақстан университеті
6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті
6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Алматы технологиялық университеті (АТУ)
6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Ахмет Байтұрсынов атындағы Қостанай өңірлік университеті
6B07201 Өңдеу өндірістерінің технологиясы (салалар бойынша)
Сәрсен Аманжолов атындағы Шығыс Қазақстан университеті
6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Қазтұтынуодағы Қарағанды университеті