Азық-түлік экологиясы

  • Пәннің мақсаты-азық-түлік өнімдерінің қауіпсіздігі, сапасын сараптау мәселелері туралы түсінік беру, функционалдық өнімдердің рецептуралары мен технологияларын әзірлеу қағидаттары, бастапқы шикізатты, биологиялық белсенді қоспалар мен функционалдық тамақ өнімдерін зерттеу әдістері, әзірленген азық-түлік өнімдерінің тұтынушылық қасиеттері мен қауіпсіздігін бағалау қарастырылады. Оқытудың белсенді әдістері: бейнефильмдер, case-study интерактивті дәрістері семинар-пікірталастар, дөңгелек үстел, проблемалық дәріс жобаларды қорғау
  • Образовательная программа 6B05201 Экология
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top