Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік экологиясы
-
Пәннің мақсаты-азық-түлік өнімдерінің қауіпсіздігі, сапасын сараптау мәселелері туралы түсінік беру, функционалдық өнімдердің рецептуралары мен технологияларын әзірлеу қағидаттары, бастапқы шикізатты, биологиялық белсенді қоспалар мен функционалдық тамақ өнімдерін зерттеу әдістері, әзірленген азық-түлік өнімдерінің тұтынушылық қасиеттері мен қауіпсіздігін бағалау қарастырылады. Оқытудың белсенді әдістері: бейнефильмдер, case-study интерактивті дәрістері семинар-пікірталастар, дөңгелек үстел, проблемалық дәріс жобаларды қорғау
-
Образовательная программа 6B05201 Экология
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1