7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в М.Х.Дулати атындағы Тараз өңірлік университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты тамақ өнеркәсібінің заманауи ғылыми және тәжірибелік мәселелерін шешуге қабілетті, университетте оқытудың инновациялық әдістері мен дағдыларын және өндірісті басқара алатын, жоғары сапалы тамақ өнімдерін өндіруге жүйелік түрде әдіснамалық аспектілерін қолдана алатын жоғары кәсіби деңгейдегі магистранттарды дайындау
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
-
Оқу мерзімі 2 года
-
Кредиттер көлемі 120
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары
7M07202 Азық – түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)
МагистратураИнновациялық Еуразия университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Жаңа білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
МагистратураҚазтұтынуодағы Қарағанды университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Жаңа білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
МагистратураТорайгыров университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Жаңа білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша