7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в М.Х.Дулати атындағы Тараз өңірлік университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Модернизация, инновациялық және қор үнемдейтін технологиялар жағдайында тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында ғылыми-зерттеу жұмыстарын жүргізе алу, стратегиялық басқара алу дағдылары бар жоғары білікті магистрлерді дайындау
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
-
Оқу мерзімі 2 года
-
Кредиттер көлемі 120
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары
7M07202 Азық – түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)
МагистратураИнновациялық Еуразия университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Жаңа білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
МагистратураҚазтұтынуодағы Қарағанды университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Жаңа білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
МагистратураТорайгыров университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Жаңа білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
МагистратураМ.Х.Дулати атындағы Тараз өңірлік университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Жаңа білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша, Ағылшын тілі