7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в АТУ
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Тамақ өнімдерін өндіру саласындағы қазіргі заманғы ғылыми және практикалық мәселелерді шешуге және оқытушылық қызметін жүзеге асыруға қабілетті кәсіби мәдениеттің жоғары деңгейі бар магистрлерді дайындау.
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский
-
ЖОО атауы Алматы технологиялық университеті
-
Оқу мерзімі 2 года
-
Кредиттер көлемі 120
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары
7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
МагистратураҚазтұтынуодағы Қарағанды университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
МагистратураАлматы технологиялық университеті (АТУ)
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша)
МагистратураСемей қаласының Шәкәрім атындағы университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
МагистратураҚазақстан инженерлік-технологиялық университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша