Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

6B07202 Өсімдік шикізатынан жасалған өнімдерді өңдеу және өндіру технологиясы в Ахмет Байтұрсынов атындағы Қостанай өңірлік университеті

Пәндер

Оқыту нәтижелері

  • Технологиялық процестерге физика-механикалық, химиялық, микробиологиялық және басқа факторлардың әсерін талдау
  • Шикізат пен дайын тамақ өнімдерінің сапасын бағалау
  • Технологиялық процестердің барлық түрлерін ұйымдастыру
  • Тауарлардың, өнімнің сапасын қалыптастыратын және сақтайтын негізгі процестердің, азық-түлік тауарларының қауіпсіздік параметрлерін сыныптауды жүргізу
  • Технологиялық ақпаратты алу мен өңдеудің заманауи әдістерін меңгеру
  • Дайын өнімнің шығуы мен сапасын арттыру үшін технологиялық процестердің тиімділігін жетілдіру
  • Еңбек ұжымдарының жұмысын ұйымдастыру және басқарушылық шешімдер қабылдау
  • Колледжде оқу үдерісін ұйымдастыру
  • Азық-түлік өнімдерін сақтауға, тасымалдауға, механикалық және жылумен өңдеуге, қайта өңдеуге және өлшеп-орауға арналған жеке машиналар мен желілердің конструкциялары мен құрылғыларының жұмысын бақылау
  • Өнімнің жаңа түрлерін, технологиялық процестерді және оларға арналған технологиялық құжаттаманы әзірлеу; қажетті технологиялық есептерді жүргізу
  • Шикізаттың, дайын өнімнің және цех құжаттамасының есебін және есебін ұйымдастыру
  • Дәлелдемелерге негізделген мәселелер мен қорытындыларды анықтау үшін әлемді түсіндіретін білім мен әдіснамалар негіздерін пайдалану, кәсіби міндеттерді шешу үшін өз білімін қолдану
Top