Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
-
Академиялық дәреже Бакалавриат
-
ҰБТ-дағы пәндер Химия және Биология
-
Білім беру саласы 6B07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 6B072 Өндірістік және өңдеу салалары
Өту балдары
в B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
Ең төменгі балл - 50, грант алды - 1407
Ең төменгі балл - 50, грант алды - 51
Ең төменгі балл - 50, грант алды - 1
ЖОО | Ең төменгі балл | Гранттар саны |
Алматы технологиялық университеті | 50 | 1 |
Ең төменгі балл - 50, грант алды - 1
ЖОО | Ең төменгі балл | Гранттар саны |
Алматы технологиялық университеті | 50 | 1 |
Ең төменгі балл - 50, грант алды - 12
Ең төменгі балл - 50, грант алды - 7
Ең төменгі балл - 50, грант алды - 2
ЖОО | Ең төменгі балл | Гранттар саны |
Сәкен Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университеті | 50 | 2 |
Ең төменгі балл - 50, грант алды - 11
Гранттар саны
выделенных на B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
Оқыту нысаны | 2024 |
---|---|
Толық күндізгі | 856 |
Күндізгі қысқартылған | 60 |
Білім беру бағдарламалары
которые входят в ГОП B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті
6B07201 Азық түлік өңімдерінің технологиясы
Халықаралық инженерлік-технологиялық университеті (ХИТУ)
6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Манаш Қозыбаев атындағы Солтүстік Қазақстан университеті
6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Қазтұтынуодағы Қарағанды университеті
6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Ахмет Байтұрсынов атындағы Қостанай өңірлік университеті
6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Алматы технологиялық университеті (АТУ)
6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
Сәкен Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университеті
6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті
6B07201 Өңдеу өндірістерінің технологиясы (салалар бойынша)
Сәрсен Аманжолов атындағы Шығыс Қазақстан университеті
6B07202 Азық – түлік өнімдерінің технологиясы
Инновациялық Еуразия университеті
6B07202 Азық-түлік қауіпсіздігі
Манаш Қозыбаев атындағы Солтүстік Қазақстан университеті
6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті
6B07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (тамақ саласы бойынша)
Алматы технологиялық университеті (АТУ)
6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Торайгыров университеті
6B07203 Астықты сақтау және қайта өңдеу технологиясы
Шоқан Уәлиханов атындағы Көкшетау университетi
6B07203 Тамақ өндірістерінің технологиясы және инжинирингі
Халықаралық инженерлік-технологиялық университеті (ХИТУ)
6B07203 Тағам қауіпсіздігі
Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті
6B07203 Қайта өңдеу және тамақ өндірістерінің технологиясы
Ахмет Байтұрсынов атындағы Қостанай өңірлік университеті
6B07204 Тағамдық химия және технология
әл-Фараби атындағы Қазақ Ұлттық университеті
6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
Батыс Қазақстан инновациялық-технологиялық университеті
6B07206 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Құдайберген Жұбанов атындағы Ақтөбе өңірлік университеті
6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу университеті
6B07208 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу университеті
6B07209 Тағам өндірісінің техникасы мен технологиясы
Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу университеті
6B07209 Қоғамдық және арнайы тамақтану өнімдерінің технологиясы
Алматы технологиялық университеті (АТУ)
6B07210 Тағам қауіпсіздігі
Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу университеті
6B07213 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
Міржақып Дулатов атындағы Қостанай инженерлік-экономикалық университеті
6B07214 Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы және инженерингі
Мұхаммед Хайдар Дулати атындағы Тараз өңірлік университеті
6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Мұхаммед Хайдар Дулати атындағы Тараз өңірлік университеті
6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
Қазақ технология және бизнес университеті
6B07222 Технологиялық нутрициология және тағам инженерия
Торайгыров университеті
6B07223 Өңдеу өндірістерінің технологиясы (салалар бойынша)
Қазақ технология және бизнес университеті
6B07242 Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы
Мұхтар Әуезов атындағы Оңтүстік Қазақстан университеті
6B07244 Шағын және орта бизнес кәсіпорындарында тағамдық технологиялар және тамақтандыруды ұйымдастыру
Мұхтар Әуезов атындағы Оңтүстік Қазақстан университеті
6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
Мұхтар Әуезов атындағы Оңтүстік Қазақстан университеті
6B07250 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
Мұхтар Әуезов атындағы Оңтүстік Қазақстан университеті
6B07252 Қант және қантты кондитерлік өнімдердің технологиясы
Мұхтар Әуезов атындағы Оңтүстік Қазақстан университеті
6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
Мұхтар Әуезов атындағы Оңтүстік Қазақстан университеті
6B07260 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Қорқыт Ата атындағы Қызылорда университеті